• 28jún
          • Koncoročný výlet - Via Ferata Zvonička

            Za tento školský rok sme toho stihli veľa. Naučili sme sa čítať, písať, počítať, poznávať prírodu a rešpektovať spoločné pravidlá. Niekedy nám to išlo od ruky, inokedy zasa trochu menej.

            Na konci každého snaženia je odmena. Tá naša bol koncoročný výlet na Zvoničku. Čakala nás tam dobrodružná výprava na Via Feratu. Bola to pre nás veľká výzva.

            Mnohí z nás museli prekonať svoj strach a obavy a ukázať, že keď chceme, všetko dokážeme.

            Prváci moji, som na Vás nesmierne hrdá, že ste to dokázali nielen na ferate, ale aj počas školského roka a stali sa z Vás ozajstní žiaci našej školy.

            Ďakujeme z celého srdca rodine Maťka Gajdoša, že sa o nás na Zvoničke tak pekne postarali. Veľmi si to vážime.

            Evka Sučanová a žiaci 1.B

      • 28jún
          • OVOCNÉ STROMY, RÍBEZLE AKO DARČEK A VÍŤAZI SÚŤAŽE ŠKOLSKÉ OVOCIE

            Naša škola sa v školskom roku 2022/2023 zapojila do školského programu Európskej Únie s finančnou podporou EÚ „Školské ovocie“.

            Firma Valman s.r.o. nám počas školského roka dodávala okrem  chutného ovocia ako sú jablka, hrušky, čučoriedky, marhule aj detskú výživu a džúsy.

            Ako bonus sme od firmy Valman s.r.o. dostali sadenice ovocných stromov a kríkov.

            Firma Valman s.r.o. vyhlásila maliarsku súťaž na tému ovocie a zelenina, do ktorej sa zapojili žiaci  našej školy a desiatich firma obdarovala hodnotnými cenami.

            TU SÚ VÍŤAZI:

            Simona Svetíková, 4. B        

            Adriana Hrubá, 4. B        

            Zuzana Blahová, 4. B         

            Tamara Drobeňová, 5. A      

            Katarína Jančoková, 5. A     

            Šimon Benč, 5. A           

            Vanda Chudániková, 6. A      

            Matúš Kráľ, 6. A                    

            Lujza Raffajová, 6. A              

            Daria Dometska,  6. A             

             

            Svetlanka Kamenská

      • 27jún
          • „TO BOL ZAUJÍMAVÝ VÝLET!“ : takto hodnotil Sebastián Bóna - žiak 4. C koncoročný výlet 3. B a 4. C triedy.

            Začali sme prehliadkou kaštieľa v Sv. Antone. Informácie, ktoré sme tam získali, boli pre štvrtákov doplnením učiva z vlastivedy: príbehy rodiny Koháryovcov a Koburgovcov sú inšpirujúce i dnes. V nádhernom parku v okolí kaštieľa sme si vychutnávali zurčanie vodopádu a piknik. Štvrtákov zaujalo jazero s leknami a pozorovanie vodných živočíchov.

            Následne sme sa presunuli do ZŠ s MŠ Maximiliána Hella v Štiavnických Baniach, kde nám žiaci 2. stupňa predstavili dravé vtáky. Prehliadka bola ,,zážitková": do činností zapájali predovšetkým návštevníkov, napr. dravec ,,lovil" dieťa, ktoré pred ním utekalo s návnadou na chvoste, nízky prelet dravca ponad ležiace deti. Táto škola je prvá na svete, kde vyučujú sokoliarstvo ako povinný predmet na 2. st. ZŠ. Chovu a výcviku dravých vtákov, starostlivosti o všetky živočíchy a rastliny sa venujú v rámci krúžkovej činnosti a niektorých predmetov.

            Videli sme zvláštne plemeno psov, ktorých cvičia na záchranu topiacich sa ľudí (pod nami boli tajchy v Štiavnických Baniach), skákajúce kengury, hibernujúce sovy a kŕmili sme i nádherné farebné papagáje. Pohybovali sme sa v tropickom pralese s opicami, krokodílom i leguánom. V skleníku sme navštívili púšť plnú kvitnúcich kaktusov. Vo veľkých akváriách plávali pestrofarebné rybičky.

            Obdivovali sme nádherné prírodné prostredie s krásnou panorámou hôr ale i s vytvoreným eko- prostredím, ktoré v tejto škole budovali 12 rokov. Napr. zberajú dažďovú vodu zo striech, na stene školy vytvorili vertikálnu záhradu, pod ňou vodopády s jazerom, ktoré krášlia biele aj ružové lekná, vyvýšené záhony plné okrasných rastlín. Všade dominovali prírodné materiály- kameň a drevo.

            Na záver sme si vo vstupnej hale pozreli projekciu zameranú na chov a výcvik dravých vtákov v tejto škole. Na stene bola opäť pripevnená konštrukcia s horizontálnou záhradou a akváriom.

            Páčil sa nám aj žltý školský autobus s veselými farebnými obrázkami, ktorým si škola ,,zváža" svojich žiakov z okolia.

            Naozaj, bolo ,,čo obdivovať" a mnohé je inšpirujúce aj pre učiteľov. Takže- tento výlet bol viac ako zaujímavý!

            Renátka a Dáška

      • 27jún
          • Didaktické hry na I. stupni

            V jeden júnový slnečný pondelok žiaci I. stupňa absolvovali didaktické hry v prírode. Žiaci si obohatili a prehĺbili vedomosti z rôznych oblastí, napr. zdravotnej, požiarnej, dopravnej a nezabudli sme ani na ochranu prírody.

            Prežili sme pekný, slnečný, náučný a športový deň na ihrisku v Brehoch a v jeho okolí.

            Kolektív I. stupňa

      • 27jún
          • ROZVOJ LOGIKY PROSTREDNÍCTVOM MATEMATIKY

            Skončil sa 14. ročník matematickej súťaže MAKSÍK, do ktorej sa zapojilo 16 žiakov našej školy z ročníkov 2. - 4.

            Deti si rozvíjali logické myslenie a vzťah k matematike. Na Maksíkových úlohách sa veľa naučili a pobavili sa na Maksíkových príbehoch.

            Titul NAKMÚDREJŠÍ MAKSÁČIK, diplom a večnú cenu získali Šimon Budinský a Maria Chumak zo 4. A a Milan Šumichrast z 3. A a Hugo Zduch z 3. B triedy.

            Ostatní získali diplom a titul MÚDRY MAKSÁČIK.

            Všetkým súťažiacim blahoželáme! Už teraz sa deti tešia na jubilejný 15. ročník matematickej súťaže.

            Katka Garajová

      • 27jún
          • CELOSLOVENSKÁ BÁDATEĽSKÁ KONFERENCIA

            Blíži sa koniec školského roka a deti z krúžku GLOBE konečne mohli zhodnotiť svoje celoročné pozorovania nášho Novobanského potoka.

            Celý rok totiž pravidelne merali teplotu vzduchu, pozorovali oblačnosť a zaznamenávali priezračnosť, teplotu a výšku vodnej hladiny v ňom.

            Na celoslovenskej online konferencii svoje pozorovania úspešne odprezentovali 22. júna 2023.

            Ich snaženie ocenili odborníci Globe Slovensko, či zástupkyňa Globe CZ p. Dana Votápková.

            Ďakujeme za ocenenie a tešíme sa na ďalšie nové bádania.

            Evka Sučanová a jej bádatelia z krúžku Globe

      • 26jún
      • 26jún
          • NAŠA MAJKA a 5. ročník konferencie psychológia v športe nielen „O výkone“

            V športovej oblasti ako učiteľ a tréner pôsobím už 8 rokov.

            Počas rokov svojej praxe si okrem fyzickej stránky veľmi dobre uvedomujem aj psychickú stránku žiakov, ktorá má veľký vplyv nie len na ich zdravotný stav, ale aj ich podávanie samotného výkonu. V súčasnosti sa kladú veľké nároky na výkon športovcov.

            Začiatkom mesiaca jún som sa rozhodla zúčastniť konferencie, ktorú usporiadala Slovenská asociácia športovej psychológie s názvom nielen „O výkone“.

            Témy prednášajúcich boli nasledovné: Rozvíjanie športovcov – vyhľadanie rovnováhy medzi nárokmi a podporou. Viac ako len partnerstvo – budovanie tímovej súdržnosti v menších tímoch. Ako využiť veľké zranenie a vďaka nemu nájsťčší pokoj, sebadôveru a odhodlanie? Výkon a osobná pohoda – musíme si vyberať alebo môžeme mať oboje? Dobrá chémia vo vzťahu tréner – športovec. Je viac synergiou osobnostných typov či psychologickým remeslom?

            Mňa osobne zaujala prednáška dvoch pánov a to Dave Collinsa z Anlicka s témou :Rozvíjanie športovcov – vyhľadanie rovnováhy medzi nárokmi a podporou. Dave (ako odborník pracoval s viac ako 90 medailistami z majstrovstiev sveta a olympijských hier. Spolupracoval s profesionálnymi tímami a umelcami, vrátane 10 ročného pôsobenia vo futbalovej akadémii FC Chelsea, asociácií zimných športov na Novom Zélande, Nisa a vo vzpieračskom zväze Veľkej Británie).

            Tomáš Gurský zo Slovenska s témou: Dobrá chémia vo vzťahu tréner – športovec. Je viac synergiou osobnostných typov či psychologickým remeslom? Gurský má viac ako tridsaťročnú prax so športovou klientelou rôznej výkonnostnej úrovne, kde pracuje najmä systatickým prístupom. Organizuje dlhodobé výcviky koučovania, prednáša psychológiu športu a aktívne publikuje. Je zakladateľom Spoločnosti športovej psychológie na Slovensku. Určite najväčším zážitkom a zároveň vyvrcholením konferencie bola panelová diskusia s názvom „Výkon vo vrcholovom a mládežníckom športe“ s Nasťou Kuzminovou (našou najúspešnejšou olympijskou medailistkou), Naďa Bendova - trénerka Jána Volka a Antonin Barák - tréner futbalovej mládeže Dukla BB. Medzi hosťami bol aj náš dlhoročný kulturista, tréner, poradca Boris Valihora.

            Som veľmi rada, že som mala možnosť sa zúčastniť tejto konferencie a získané vedomosti zužitkujem v mojej práci. „Šport je cesta, na ktorej máme možnosť rásť a stať sa nie len lepšími športovcami, ale aj lepšími ľuďmi.“

            Majka Rudzanová

      • 26jún
          • Originál verzus fejk

            Pracovníčky Úradu priemyselného vlastníctva  Slovenskej republiky v Banskej Bystrici prišli v máji medzi našich siedmakov s prednáškou o tom, ako odlíšiť originál od fejku. Žiaci získali aj cenné informácie o ochrane duševného vlastníctva, o patentoch, úžitkových vzoroch, ochranných známkach a dizajne. Pri praktickom cvičení si žiaci určili vlastný výrobok, navrhli meno firmy a logo.

            Slávka Dojčánová

      • 26jún
          • Lesná hádanka, ktorú naše žabky vyhrali

            Žabky získali ocenenie v súťaži o Naj lesnú knihu na tému „Lesné hádanky“, do ktorej sa zapojili.

            V Krajskej knižnici Ľudovíta Štúra vo Zvolene si boli prevziať diplom a knižnú cenu za originálne spracovanie témy.

            Perfektne pripravené odovzdávanie cien bolo sprevádzané besedou so spisovateľom Mirkom Sanigom, ktorý svoje knihy sám ilustruje a je tiež výborným fotografom. Jeho rozsiahlu tvorbu charakterizuje vrúcna, stupňujúca sa láska ku všetkému živému i neživému na Zemi a hlboká pokora pred Božím stvoriteľským dielom.

            Pútavé príbehy striedali piesne v podaní detí zo ZUŠ Očová, či hra na lesnicu a poľovnícky roh skúseného lesníka.

            Nechýbalo ani malé pohostenie po slávnosti pre všetkých ocenených.

            Marika a jej žabky

      • 25jún
          • Ţýždeň športu na I. stupni - 2. časť

            V stredu 21.6. prvostupniari pokračovali v súťažení ďalšou už tradičnou disciplínou -Štafetovým behom na 250m.

            Družstvo 7 bežcov tvorili minimálne 2 dievčatá doplnené chlapcami. Každý bežec v družstve bežal jedno koliečko - 250m a odovzdal štafetový kolík ďalšiemu.

            Meral sa čas každého družstva.

            Výsledky:

            1.miesto: 3.A trieda 05:40

            2.miesto: 4.B trieda 05:45

            3.miesto: 4.A trieda 06:04

            Po skončení štafetového behu sme oprášili obľúbenú hru Osadníci, ktorú si zahrali všetky deti. Ďakujem všetkým kolegyniam prvostupniarkam za pomoc pri organizovaní súťaží.

            Marianka Andrášiková

      • 25jún
          • Týždeň športu na I. stupni- 1. časť

            Už tradične si mohli naši prvostupniari zašportovať v týždni športu.

            V utorok 20.6. súťažili na Olympiáde nádejí v 4 disciplínach: beh na 60m, skok do diaľky z miesta, hod tenisovou loptičkou a autový hod 1kg medicinbalom z kolien. O tom, že deti majú šport radi a radi súťažia niet pochýb.

            Veď o 48 medailí bojovalo 130 detí. Napriek tomu, že medaile získali len tí najlepší, víťazmi sú všetci - v duchu hesla zakladateľa novovekých Olympijských hier baróna Pierre de Coubertina, ktorý povedal: ,,Nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa!“

            Marianka Andrášiková

      • 25jún
          • Englishstar 2023

            Žiaci z našej školy opäť využili možnosť  prihlásiť sa do súťaže Englishstar a prejavili tak záujem pomerať si sily s ostatnými rovesníkmi z celého Slovenska v oblasti anglického jazyka. Do súťaže sa  zapojilo 20 žiakov z 1. aj 2. stupňa. Výsledky sú nám už známe.  Deviatim žiakom sa podarilo získať hodnotenie viac ako 90 %, čo považujeme za veľký úspech.  Súťaž sme si vyhodnotili aj v rámci školy . Najvyššie hodnotenie v našej škole získal Simeon Šály z 3.B, ktorému sa v teste podarilo stratiť len jeden bodík. Toto sú ostatné výsledky:

            Na 1. stupni sa najviac darilo týmto žiakom:

            1. miesto – Simeon Šály
            2. miesto – Tereza Rybárová
            3. miesto - Jakub Adamek / Richard Petráš (rovnaký počet bodov)

            Na 2. stupni bola účasť menšia, ale som rada, že aj tu sa žiaci zapojili. Na popredných priečkach skončili:

            1. miesto - Martin Beluský
            2. miesto – Šimon Katreniak
            3. miesto – Nelly Herczegová

            Podľa umiestnenia žiaci boli ocenení vecným darčekom a okrem toho, všetci súťažiaci dostali diplom a malú pozornosť od usporiadateľov v podobe pera s logom súťaže.

            Ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy a želáme veľa chuti a elánu pri štúdiu anglického jazyka.

             Z. Floreková

      • 25jún
          • 4-kový volejbal

            V rámci týždňa športu sa na našej škole uskutočnil 4-kový volejbal, taktiež nazývaný Midi volejbal. Pravidlá sa mierne odlišujú od klasického 6-kového volejbalu. Najdôležitejšie rozdiely sú, že 4-kový volejbal hrajú štyria hráči, ktorí hrajú na menšom ihrisku. Rozmery ihriska by mali byť 7 x 7m. Jeden hráč môže podať maximálne 3 podania v rade za sebou. V prípade, že jeho družstvo získa tretí bod v rade, podávať bude ďalší hráč toho istého družstva. Po rozohrávke podaním zo strany A na stranu B ihriska sa lopta môže vrátiť na stranu A zo strany B najskôr druhým, maximálne tretím odbitím. Hráči môžu odbiť ktoroukoľvek časťou tela okrem nohy.

            Turnaja sa zúčastnilo 32 žiakov, čiže 8 družstiev. Podmienkou vytvorenia družstva bolo, že v družstve mohli byť maximálne dvaja chlapci. Keďže sme na to mali 6 vyučovacích hodín a ťažko je odhadnúť dĺžku hrania jedného setu, tak som zvolila netradičný spôsob. Hralo sa systémom každý s každým, a to tak, že dĺžka setu trvala 8 minút. Ktoré družstvo nahralo najviac bodov za 8 minút, získalo 1 bod za víťazstvo. Pokiaľ družstvo malo oddych, mohli v malej telocvični trénovať prihrávky. Všetkým sa darilo a postupom času sa aj zlepšovali, no na stupni víťazov mohli stáť len tri družstvá. Po dlhom súboji poradie bolo nasledovné:

            1. miesto: Simona Kamenská (8.A), Viktória Vozárová (8.B), Ctibor Doubrava (8.B), Jakub Noga (8.C)

            2. miesto:  Olívia Trubanová (8.B), Diana Grolmusová (8.B), Martin Beluský (8.A), Marko Krištof (8.B)

            3. miesto: Vivien Mišurová, Dorota Suchá, Samuel Vallo, Felix Kováč – všetci z 9.A triedy

            Zvláštnu cenu dostalo družstvo najkrajšie učesaných dievčat, ktorými sa stali dievčatá: Lili Trusková (9.A), Vanesa Beňová (9.A), Eliška Vrabčeková (9.A) a Yeva Kuzmenko (9.B). Poďakovanie patrí ešte Erikovi Šálymu, s ktorým som sa striedala pri rozhodovaní.

            Verím, že aj takýmito stretnutiami si žiaci získajú lásku k športu. Taktiež verím, že aj keď mnohí nestáli na stupni víťazov, zo stretnutia si odniesli dobrý pocit a radosť z hry.

             

            L. Považanová

      • 23jún
          • Stolnotenisový turnaj

            V týždni športu sa uskutočnil stolnotenisový turnaj, ktorého sa mohli zúčastniť žiaci druhého stupňa. Z celkového počtu 36 žiakov si turnaj zahralo 28 chlapcov a 8 dievčat. Súťažilo sa v kategórii dievčat a chlapcov. Hralo sa na piatich pingpongových stoloch. Na jednom stole hrali dievčatá systémom každé s každým. Na každom zo zvyšných štyroch stolov hralo 7 hráčov a tiež hrali systémom každý s každým. Do finále u chlapcov postúpili prví dvaja víťazi z každého družstva, čiže chlapcov finalistov bolo 8, ktorí hrali opäť systémom každý s každým. Víťazmi sa stali:

            DIEVČATÁ:

            1. miesto: Kamenská Simona (8. A)
            2. miesto: Gajdošová Barbora (6. A)
            3. miesto: Kyseľová Ivana (9. A)

            CHLAPCI:

            1. miesto: Žembery Martin (7. A)
            2. miesto: Svetík Martin (7. A)
            3. miesto: Kováč Felix (9. A)

            Poďakovanie patrí všetkým hráčom a hráčkam za výborné výkony, taktiež  chlapcom z 9.B za pomoc pri rozhodovaní – M. Hudecovi, A. Vozárovi, V. Flimerovi, D. Chorvatovičovi a F. Polcovi. Mnohí žiaci sa už teraz tešia na ďalšie turnaje, čo nás čakajú v ďalšom školskom roku.

            L. Považanová

      • 23jún
          • OCENENIE TEJ NAJÚSPEŠNEJŠEJ

            Viktória Forgáčová je žiačkou 9. A našej školy. Okrem toho, že je celých deväť rokov vynikajúcou žiačkou, dosahuje výborné výsledky aj v mnohých súťažiach.

            Spektrum jej zamerania je široké, zaujíma ju geografia, matematika, fyzika. Školu reprezentovala aj v prednesoch poézie a prózy, Olympiáde zo slovenského jazyka a literatúry, ale k jej najobľúbenejším predmetom patrí biológia, čoho dôkazom je jej každoročná účasť na Biologickej olympiáde. V tomto školskom roku skončila v rámci kraja na krásnom desiatom mieste. Vedomosti nadobudnuté na základnej škole a svoj celoživotný záujem o biológiu bude ďalej rozvíjať na strednej škole s prírodovedným zameraním.

            Viktória je aj vynikajúca športovkyňa. Pravidelne školu reprezentovala nielen v individuálnych disciplínach, ale aj v kolektívnych.

            Všetko  dokáže zorganizovať, vybaviť, nezľakne sa žiadnej aktivity a výzvy. Viktória je šikovná, cieľavedomá, dôsledná,  ochotná, spoločenská a veľmi kamáratska a milá.  Obľúbená v kolektíve, precízna v prístupe k práci, ochotná v pomoci všetkým okolo seba, to je naša najúspešnejšia deviatačka Viki!

            ĎAKUJEME PÁN PRIMÁTOR!

      • 23jún
          • Navštívili sme mesto kniežaťa PRIBINU

            Školský rok sme sa opäť rozhodli zakončiť triednym výletom. Tohtoročným cieľom sa stala Nitra, pekné a zaujímavé mesto s bohatou históriou.

            Vyrazili sme ráno a po dlhšej ale pohodlnej ceste vlakom sme ako prvú zdolali Kalváriu. Zabezpečili sme si dobré počasie a za výstup sme boli odmenení nádherným výhľadom na celú Nitru. Dôkaz nájdete v galérii fotiek.

            Ako ďalšie bolo na rade obchodné centrum. Oba ciele, zahnať hlad a pomíňať vreckové, boli splnené.

            Po ceste na Nitriansky hrad sme si pozreli Piaristický kostol, zastavili sa na Pribinovom námestí a odfotili sa pri nádhernom morovom stĺpe. Na hrade sme si prezreli Katedrálu sv. Emeráma a dokonca sme sa pokúsili vylúštiť hlaholiku.

            Nesmela chýbať fotka s Corgoňom a nitrianskym Excaliburom na pešej zóne. Po ceste na vlakovú stanicu sme si ešte prezreli obnovenú synagógu, budovu okresného súdu a väznicu. Zvonka.

            Naša trieda rada cestuje vlakom a železnice to vedia, preto si pre nás pripravili malé dobrodružstvo. Zrušili nám vlak do Šurian a zdvorilo nás rozhlasom požiadali, aby sme si zabezpečili náhradný spôsob dopravy. Našťastie sme natrafili na príjemného  šoféra autobusu, ktorý nás spotených a unavených, bezpečne a rýchlo odviezol a my sme ten náš rýchlik nakoniec stihli.

            Výlet bol super, žiaci boli spokojní. Určite naň budeme dlho spomínať.

            Veľké poďakovanie patrí žiakom za dobrú náladu a vzorné správanie a veľké poďakovanie asistentke Veronike za pomoc pri organizácii výletu a zabezpečení fotodokumentácie.

            Martin Dojčán

      • 22jún
          • TOUR DÉ NÁBREŽNÁ V ŠKD

            Pani vychovávateľky zorganizovali besedu s mestským policajtom o dopravných predpisoch. Deti si svoje schopnosti vyskúšali v jazde zručnosti a vytvorili bicyklo - kolobežkového hada až na ulicu Nábrežná.

            NAŠE deti jazdia na bicykli a nie sú autoholici.

            Ďakujeme pánovi policajtovi Robkovi Müllerovi za priblíženie dopravných predpisov.

      • 22jún
          • Posledný tohtoročný základný plavecký výcvik

            Aj žiaci 4. C a dvaja žiaci 4. B majú za sebou plavecký výcvik. Postupne sa oboznámili s tromi plaveckými štýlmi: kraul, prsia a znak. Absolvovali množstvo zábavných prípravných cvičení a hier.

            Plávanie si spestrili v relaxačnej zóne pobytom vo vírivke s teplou vodou, kde sa chladili ľadom, čo bolo najväčšou atrakciou. A zaslúženou bodkou na konci dňa boli radovánky na tobogánoch.

            Vyvrcholením výcviku boli plavecké preteky, kde súťažili o medaily. Z pôvodných 6 plavcov a 7 čiastočných plavcov zostala na konci len jedna čiastočná plavkyňa, ostatní všetci zvládli preplávať celý bazén.

            Musíme ich pochváliť aj za disciplínu, všetci dodržiavali pokyny, a aj vďaka tomu prebehol celý výcvik bez úrazu.

            ťazmi pretekov vo voľnom štýle sa stali:

            Chlapci:

            1. miesto René Mánik

            2. miesto Marek Martinec a Martin Tužinský

            3. miesto Matias Pohorelec a Vladimír Raffaj

            Dievčatá:

            1. miesto Vivien Mollová

            2. a 3. miesto sme neudelili, pretože pretekov sa jedna žiačka nezúčastnila a druhá plávala len s pomocou.

            Všetkým gratulujeme a ďakujeme za vydarený plavecký výcvik.

            Slávka Foťková a Deniska Bátorová

      • 21jún
          • Na „Putovnej kopačke“ obhájili mladší žiaci prvenstvo

            Vyhrať ľahké nie je. No obhájiť výhru spred roka ešte ťažšie. Presne to sa podarilo nášmu tímu I.-III. ročníkov. 

            Na futbalovom turnaji "Putovná kopačka 2023", ktorú organizoval manažér mládeže MFK Nová Baňa, Igor Moško, obhájili prvenstvo. 

             

            Náš tím IV.-VI. ročníkov vybojoval 2. miesto. 

             

            Najlepším hráčom I.-III. ročníkov bol vyhlásený Peter Volentier.

            Zostava I.-III. ročníkov: 

            António Ďuriš, Tobias Ďuriš, Peter Volentier, Adrian Lenč, Noel Pallagi, Jakub Javorník, Alexej Balogh, Milan Berky, Daniel Oláh, Jozef Görči

            Celkové poradie I.-III. ročníkov:

            1. ZŠ J. Zemana Nová Baňa

            2. ZŠ Sv. Alžbety Nová Baňa

            3. ZŠ Tekovská Breznica

            4. ZŠ Župkov

            --------------------------------

            Zostava IV.-VI. ročníkov: 

            René Mánik, Martin Tužinský, Martin Pavlove, Oliver Ivanič, Peter Supuka, Tomáš Truban, Samuel Špirek, Jakub Ďurovský, Samuel Titurus, Vladimír Boroš

            Celkové poradie IV.-VI. ročníkov: 

            1. ZŠ Župkov

            2. ZŠ J. Zemana Nová Baňa

            3. ZŠ Sv. Alžbety Nová Baňa

            4. ZŠ Tekovská Breznica 

             

            Michaela Stehlíková 

    • Kontakty

      • Základná škola Jána Zemana Nová Baňa
      • 0456857317
      • 045 68 57 317 (zástupkyne riaditeľky školy, ekonómka, pokladníčka) 045 68 56 017 (riaditeľka školy) 045 68 56 985 (vedúca školskej jedálne)
      • Školská 44/6, 968 01 Nová Baňa 96801 Nová Baňa Slovakia
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje